StudiOzo is in januari 1995 opgericht door Henny Guyt. Het architectenbureau biedt alle facetten aan van het totale ontwerpproces.

In een veranderende samenleving houdt een klein team van specialisten en enthousiaste mensen zich bezig met de vormgeving en realisatie van architectuur- en interieuropgaven. Van voorlopig ontwerp tot en met de eindoplevering, ontwerpen, tekenen en begeleiden wij met passie. We nemen onze verantwoordelijkheid tijdens het gehele proces met alle betrokken disciplines.

Elke opdrachtgever is uniek en heeft een eigen identiteit. Bij StudiOzo staat een prettige omgeving voor de eindgebruiker dus altijd centraal. Dit wordt bereikt door een goede samenwerking met alle partners. Vanaf de opstelling van de uitgangspunten worden de doelen daadkrachtig gerealiseerd tijdens het hele ontwerp- en bouwproces. Ook maatschappelijke vraagstukken en productontwerpen behoren tot onze disciplines. StudiOzo is werkzaam voor o.a. particuliere opdrachtgevers, zorginstellingen, fitness- & welnessbranche, retail-, kantoor- en hotelinrichting.

StudiOzo adviseert met kennis van zaken, jarenlange ervaring en inspirerende creativiteit. Alles wat nodig is om tot een duurzaam, maatschappelijk verantwoord, financieel verantwoord en realiseerbaar ontwerp te komen.

Eigenzinnig blijven, prikkelend, maar niet tegendraads. Soms zoeken naar een compromis, je inleven in de architectonische mogelijkheden en uitgangspunten, maar vooral de wensen van de opdrachtgever in het oog blijven houden en deze samen met de opdrachtgever duurzaam en verantwoord realiseren.

StudiOzo ontwikkelt met passie en op creatief doortastende wijze ontwerpen die waardevol zijn voor mens en organisatie.